Privaatsuspoliitika
Cookies
Kui jätate oma kontaktid, võite lubada oma nime, e-posti aadressi ja veebisaidi küpsiste salvestamise. Need on teie mugavuse huvides, et te ei peaks teise päringu jätmisel oma andmeid uuesti täitma. Küpsised kestavad üks aasta.

Sisselogimisel, määrame ajutise küpsise, et teha kindlaks, kas teie brauser aktsepteerib küpsiseid. See küpsis ei sisalda isikuandmeid ja see jäetakse brauseri sulgemisel kõrvale.

Kui logite sisse, seadistame ka mitu küpsist, et salvestada teie sisselogimisandmed ja ekraanikuva valikud. Sisselogimisküpsised kestavad kaks päeva ja ekraanivalikute küpsised aasta.

Kui kaua me teie andmeid säilitame
Kasutajate jaoks, kes võtavad meiega ühendust meie veebisaidil, salvestame esitatud isikuandmed nende kasutajaprofiili.

Millised õigused teil on oma andmete suhtes
Kui olete teinud pärinu, saate taotleda eksporditud faili saamist isikuandmete kohta, mida teie kohta hoiame, sealhulgas kõiki meile edastatud andmeid. Samuti võite taotleda, et me kustutaksime teie kohta hoitavaid isikuandmeid. See ei hõlma andmeid, mida oleme kohustatud haldus-, juriidilistel või turvalisuse eesmärkidel säilitama.

Me kasutame cookies selleks, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat võimalikku kogemust. Selle saidi kasutamist jätkates nõustute meie küpsiste kasutamisega.
Nõustuma
Keelduma
Privaatsuspoliitika